VII. Budapesti Boldogság Fesztivál

Kezdőlap / Események / VII. Budapesti Boldogság Fesztivál
Budapest, 2018. szeptember 28 - október 3. Administrator

VII. BUDAPESTI BOLDOGSÁG FESZTIVÁL

*Alaptanfolyamok & Konzulensi Program & Esti kurzusok*

*Kedvezményes regisztrációs ár szeptember 18-ig és szuper családi csomag!*

Jelentkezés és további információ: budapest@skitaworld.com
Kéri Judit 06/30-822-1189
Strausz Erzsi: 06/30-882-8355

SKITA - Sumant Kaul International Training Academy - Budapest Központ, Baross u. 30. (III. em./18-as ajtó, 23-as kapucsengő Anno Studio), 1085 (a Kálvin tér és a József körút között)

*A Konzulensi Program feltétele az alaptanfolyamok és Az őseinktől örökölt korlátozó kötések gyógyítása vagy a Mantra Gyógyítás esti kurzusok együttes elvégzése.*

 

ALAPTANFOLYAMOK:

I. KARMAJÓGA KEZDŐ TANFOLYAM - 3 nap - a Konzulensi Program alapfeltétele
2018. Szeptember 28-30.
*28-án, pénteken 14:00-kor kezdünk és aznap 21:00-ig leszünk!
*29-30-án 10:00-17:00-ig

Amiről tanulni fogunk:
*8-ik csakrás meditáció, egy 60.000 éves meditációs technika az isteni minőséggel való eggyé válás megtapasztalására
*A karmajóga jelentése, és hogy hogyan változtathatjuk meg az életünk általa
*A Trika filozófia, a Kashmiri shaivizmus és a karmajóga alapjai
*A Karmikus Forrásemlék Gyógyítás folyamata, demonstráció, gyakorlás
*A megoldhatatlannak tűnő problémák feloldása
*Kapcsolatok gyógyítása a karmikus kötések elengedésével
*Környezetünk befolyása a karmánkra
*A mantrák ereje Samadhi állapotban
*A harmadik szem aktiválása és az energetikai támadások elhárítása

II. KARMAJÓGA HALADÓ TANFOLYAM - 3 nap - a Konzulensi Program alapfeltétele
2018. Október 1-3. 10:00-17:00

Amiről tanulni fogunk:
*A karma titkai
* Karmikus Regresszió folyamata, demonstráció, gyakorlás
*A Kundalini energia és különböző típusai
*Hogyan kérjük szellemi vezetők és mesterek segítségét meditációban
*Őseinktől örökölt karmikus kötések (Pitru Dosha) és ezek felismerése
*Speciális meditáció és ima az őseinktől örökölt karmikus kötések feloldására
*Forrásemlék-gyógyítás, félelmek és rejtett karmikus fogadalmak feloldása
*Ima a pénzzel kapcsolatos karmák gyógyítására és meditáció a bőség megteremtésére
*A megbocsátás és az ima fontossága a hétköznapi életben
*Az azonnali siker technikája
*A karmajóga mélységei és a technika, amivel testünk és elménk mesterévé válhatunk

 

ESTI TEMATIKUS KURZUSOK:

A) AZ ŐSEINKTŐL ÖRÖKÖLT KORLÁTOZÓ KÖTÉSEK OLDÁSA - a Konzulensi Program akkreditált kurzusa
2018. szeptember 29. 17:00-21:00

Tudtad?
A karmád az őseid világának a visszatükrözése!

Az ősöktől örökölt karmikus kötések valójában régi negatív hiedelmek, érzelmek és önvédelmi mechanizmusok, amelyek félelmet, gyűlöletet, haragot hoznak létre.
Az ősöktől örökölt karmikus kötések a DNS-ben vannak tárolva, a szülőktől, a nagyszülőktől, dédszülőktől...öröklődnek.
Lehetnek öngyilkossági tendenciák, düh, fóbia, pénzhiány, egészségügyi nehézségek, átkok....

Gyógyítsd meg az őseinktől örökölt karmikus kötéseket, vagyis a Pitru Dosha-t!

Ez a világon az egyetlen technika, ami fel tud szabadítani az ősöktől örökölt problémák, be nem teljesült vágyak alól. A tanfolyam során hatékonyan dolgozhatsz párkapcsolati, gyereknevelési, anyagi, illetve öröklött egészségügyi problémákon. Feltárhatod és meggyógyíthatod anyagi veszteségek, adósságok, viták és veszekedések okait.

B) A BŐSÉG TEREMTÉS TUDOMÁNYA
2018. Október 1. 17:00-21:00

Amiről tanulni fogunk:
A pénzzel kapcsolatos problémák karmikus okainak feltérképezése, valamint a bőséget és a szakmai sikereket akadályozó karmikus fogadalmak feloldása
A bőség és gazdagság titkai, hogyan maradjunk tudatosak és kiegyensúlyozottak a családi életetünkben
Különleges technikák, amelyek segítségével gazdagságot és boldog jövőt teremthetünk magunknak
Meditáció a pénz áramlását akadályozó, ősöktől örökölt karmikus kötések feloldására
Négy fontos kérdés, ami megváltoztathatja az életünket
Karmikus fogadalmak feloldása, amelyek gátolják a sikert és a bőséget a munkában, a karrierben és a tanulásban
Az adóssághoz kapcsolódó családi karmák feloldása és a pénzzel kapcsolatos hitrendszerek feltérképezése (például gazdagság- vagy szegénység-tudat), a sikerhez szükséges tényezők megismerése

C) MANTRA GYÓGYÍTÁS - bevezető, alap tanfolyam
2018. Október 2. 17:00-21:00

A jógik és a bölcsek mantrázással emelték a tudatosságszintjüket. A mantrák szavainak helyes kiejtésével az ő energiavortexükbe kerülhetsz. Napi gyakorlásukkal óriási támogatottság lesz jelen az életedben. A legtöbb esetben ez azonnal megváltoztatja a karmádat.
A tanfolyam során Sumant Mestertől, egy nagy tapasztalattal rendelkező, tiszta életet élő jógitól és tanártól közvetlenül kapjuk az információt és a beavatást.

Amiről tanulni fogunk:
*A mantrák helyes kiejtése a recitálás során
*A mantra jelentése
*A négy nagy istennő mantra
*Mantra-gyógyítás minden csakrára
*Mantra az otthon harmóniájára
*A mantrák egyes elemei
*Univerzális mantrák
*Mantrák a csillagjegyednek megfelelően

Különleges mantrák a bőség, a belső béke, a védettség eléréséhez, a koncentráció javításához, sikerekhez a tanulásban, karrierben, üzleti életben, párkapcsolatban, a gyógyíthatatlan betegségek leküzdéséhez.

A fesztivál MINDEN kurzusára:
*Családi csomag: minden résztvevő által hozott második és további családtag 50%-os ösztöndíjban részesül!
*A kurzusok ismétlői 70%-os kedvezményt élvezhetnek!

A kurzusok nyelve angol, magyar nyelvű tolmácsolást és magyar munkafüzetet biztosítunk. A tanfolyamok elvégzését oklevél tanusítja.

 

MESTERTANÁROK:

Sumant Kant Kaul
Sumant Kaul Mester rendkívüli erővel megáldott tanár és gyógyító, aki a Shiva tiszta tudatosság energiáját közvetíti. A tiszta tudatosság isteni csodái, kegyelme és miszticizmusa által Kaul mester eddig több ezer embernek segített a gyógyulásban, pénzügyi gondjaik és érzelmi traumáik megoldásában.
A karmajóga tudományának 60.000 éves technikáit alkalmazva sokak számára lehetővé tette, hogy a karma labirintusából kikerüljenek.
2017-ben a karmajóga területén India vezető napilapja kitüntetéssel ismerte el Kaul Mester munkásságát: ezzel víziója, küldetése és az általa közvetített üzenet a világot egy új átalakulás irányába indította el.

Sumeet Kant Kaul
Sumeet Kaul Mester egy kivételes tehetségű gyógyító. Fantasztikus eredményeket ért el ezen a téren, és mindazok, akik megtapasztalhatták személyesen a közös munkát vele, csodájára járnak gyógyító képességeinek.
Eredményesen gyógyított depressziót, magas vérnyomást, szorongást, skizofréniát, idegi problémákat, traumákat, pajzsmirigy-alulműködést, vitaminhiányt, bántalmazottságból származó problémákat, kényszerbetegséget, valamint segített klienseinek leszokni a dohányzásról. Olyan életet veszélyeztető állapotokat is sikeresen kezelt, mint például a rák.
A világot járva sokféle elismert gyógyító technikát sajátított el, valamint az ősi Shiva meditációkat mindenki számára hozzáférhetővé tette.

Suneha Kant Kaul
Suneha Kaul Mester, a pszichológia és a gyógyítás szakértője, különösen az energia-gyógyítás mestere. Rendelkezik az azonnali gyógyítás mágikus ajándékával, amivel a Földön csak kevés ember. Ő a világ legtehetségesebb gyógyítója, terapeutája és személyi trénere, NLP trénere. Az a tudás, amit az energiakezelés dinamikájáról szerzett, kevés embernek van a birtokában a világon. Fiatal és korszerű technikákat hoz a gyógyításba az ősi bölcsesség mellé. Olyan erőteljes és tiszta gyógyító energiával rendelkezik, aminek a hatására az emberek pusztán a jelenlétében jobban érzik magukat. Világszerte több száz és ezer embert gyógyított meg a fizikai fájdalomtól, egészségügyi problémáktól és kapcsolati problémáktól. Igazi áldás tanulni tőle, vagy a kezelésében részesülni. A tanítványai szerint ugyanannyira együttérző, tiszta, egyszerű, mint amilyen erőtjeljes.


Sumant Kant Kaul tanfolyamairól mondták:

"Nagyon hálás vagyok, és köszönöm, hogy megismerhettem ezt a tudást és a 8-ik csakrás meditációt. Köszönöm azt a sok áldást, amit Sumant és Sumeet Kaul Mesterektől kaptam. Nagyon sok megértést kaptam Magamról, arról, hogy milyen mintában vagyok, milyen a gondolkodásom, és hogy ezen változtathatok. Megtanultam felelősséget vállalni magamért, a gondolataimért, és az erényeken dolgozni. Gyakorlással az életem magától elkezdett megváltozni. Elkezdett az öröm, a boldogság, a szeretet áramolni. Ez egy csodálatos tapasztalás!!"
Edit, Győr

"A lapok, és az aura-látás, a tudatalatti válasza technikákat azóta is használom. Tegnap rosszul reagáltam egy támadásra, hazaértem, már éppen fájni kezdett a fejem...megkerestem az okot: szorongás, anya, kisgyermekkor, és elmúlt.
Azóta, már a karmajóga hétvége óta, jókedvem van...szinte állandóan!"
Bea, Gödöllő

"Fontos volt az életemben a Karmajógával eltöltött öt nap, folyamatosan dolgozik bennem. Másként nézek az életemre. Felszabadultan és türelemmel élem. Nem kell figyelnem, hogy a hangyának se ártsak, jön ez magától. Mindig is tudtam hogy a gondviselés az itt van most még tudatosabb vagyok ebben. Érzem hogy jóra születtem, van bátorságom alkotni, magam megalkotni. És itt van a bőségteremtés. Megcsapott a szele, merek gondolni. Ha már kinyílott a virágom és megnyílott a világom, azt is megírom számotokra!"
Tünde, Gödöllő

"Régóta várok egy olyan tanítóra, aki a spiritualitást a mindennapi életbe ágyazva használja és aki nem tanítványokat, hanem mestereket akar képezni. Végre megkaptam.
Rengeteg felismerésem volt és valóban úgy érzem, hogy minden, ami az eddigi életemben történt, az mind azt szolgálta, hogy ez a találkozás megtörténjen. Az eddigi tanítóimtól kapott információk most állnak össze, ez a néhány nap kellett ahhoz megértsem, hogy korábban mit akartak nekem tanítani mások. Mondhatni megkaptam a hiányzó láncszemet, de a java még csak ezután jön, amikor meg is tapasztalom majd mindazt, amibe betekintést kaptam Sumant és Sumeet mesterek képzésein."
Robi, Budapest

 

*Egymilliárd Karmajógi 2025-ig!*

Tudatosság - Tudás - Érzékelés - Érzékenység - Figyelem - Tudatos teremtés - Felelősségvállalás - Önismeret - Gyógyulás - Belső béke - Belső erő

Csatlakozz Te is!


Szeretettel várunk:
Kéri Judit és Strausz Erzsébet, Karmajóga mestertanárok, Sumant és Sumeet Kaul közvetlen tanítványai és asszisztensei

Email: budapest@skitaworld.com
Tel:
Kéri Judit 06/30-822-1189
Strausz Erzsi: 06/30-882-8355

 

SKITA
Sumant Kaul International Training Academy

Kövess minket FB-on: https://www.facebook.com/sumantkaultrainingbudapest

Weboldalunk:
www.karmayogabudapest.com

További információk angolul:
www.karmaguruworld.com

www.skitaworld.com

www.internationalhealingfoundation.com