Találkozz a KarmaGurukkal

Tovább

Karmajóga

Kezdőlap / Karmajóga
15 January 2018 Administrator

Hogyan tudunk változtatni a karmánkon?

Szeretnél változtatni az életeden, de még nem találtad meg a számodra leginkább működő módszert? Vagy csak kíváncsi vagy új megközelítésekre?
Tarts velünk - találjuk meg együtt, fedezzük fel újra, hogy mit jelent igazán boldognak, szabadnak, kiteljesedettnek lenni önmagunkkal, munkánkban, kapcsolatainkban!

A karmajóga ősi, indiai filozófiája és életszemlélete középpontjában a tudatos életvezetés és az öngyógyítás áll. Európában először Sumant és Sumeet Kaul mesterek tanításai alapján megérhetjük, hogy mi a karma, és hogyan befolyásolja az életünket.

A keleti ősi, több ezer éves meditációs gyakorlat és a nyugati tudomány találkozásából kifejlesztett technikákon keresztül megtanulhatjuk, hogy hogyan tudunk változtatni a karmánkon, és az agy mély delta hullámaira hangolódva hogyan tudjuk gyógyítani azokat a régről hozottforrásemlékeket, amelyek a bőség, egészség, boldogság, személyes kiteljesedés elérésében korlátoznak minket. A tudattalan elme titkos birodalmába belépve nemcsak azokat az öntudatlan viselkedési mintákat ismerhetjük fel, amelyek alapvetően meghatározzák az érzelmeinket és cselekedeinket, hanem azt is megérthetjük, hogyan használhatjuk ezt az energiát az élet legnagyobb csodái és kincsei bevonzására és megteremtésére.

A karmajóga életszemlélete, meditációs gyakorlata és gyógyító technikái hatékonyan segítenek a tudatos fejlődésben és a hétköznapi élet lehető legmagasabb szintű megélésben és megtapasztalásában. A meditációk és a testünk megismerésére, megértésére végzett gyakorlatok ennek a kibontásában, megértésében és megvalósításában támogatnak minket. Megtapasztalhatjuk, hogyan lehetséges tiszta energiában és egyre magasabb energia- és tudatossági szinten élni az életünket, amelyben a mindennapi és a megoldhatatlannak tűnő problémáink más megközelítést kapnak, ezzel segítve feloldásukat, elengedésüket, meghaladásukat. Ezek nagyon hatásos és praktikus eszközök, amik a mindennapi életbe egyszerűen beépíthetőek.

Használjuk fel az ősi tudás bölcsességét, hogy az életünk tánca még szabadabb, örömtelibb és folyamatosan áramló legyen, de leginkább pont olyan, mint amilyennek szeretnénk!

Szeretettel várunk előadásainkra és meditációinkra, ahol közvetlenül, tiszta forrásból tanulhatsz Sumant és Sumeet Kaul mesterektől, akik személyes életükkel is bizonyítják módszereik, filozófiájuk hatékonyságát, és hogy lehetséges tiszta életet élni szeretetben, egészségben, bőségben és sikeresen!
Tovább az eseményekhez