Találkozz a KarmaGurukkal

Tovább

Mestertanáraink

Kezdőlap / Mestertanáraink
Sumant Kaul Mester

Sumant Kaul Mester

Sumant Kaul Mester rendkívüli erővel megáldott tanár és gyógyító, aki a Shiva tiszta tudatosság energiáját közvetíti. A tiszta tudatosság isteni csodái, kegyelme és miszticizmusa által Kaul mester eddig több ezer embernek segített a gyógyulásban, pénzügyi gondjaik és érzelmi traumáik megoldásában.

A karmajóga tudományának 60.000 éves technikáit alkalmazva sokak számára lehetővé tette, hogy a karma labirintusából kikerüljenek.

2017-ben a karmajóga területén India vezető napilapja kitüntetéssel ismerte el Kaul Mester munkásságát: ezzel víziója, küldetése és az általa közvetített üzenet a világot egy új átalakulás irányába indította el.


Sumant és Sumeet Kaul weboldala: www.internationalhealingfoundation.com

Sumeet Kaul Mester

Sumeet Kaul Mester

Sumeet Kaul Mester egy kivételes tehetségű gyógyító. Fantasztikus eredményeket ért el ezen a téren, és mindazok, akik megtapasztalhatták személyesen a közös munkát vele, csodájára járnak gyógyító képességeinek.

Eredményesen gyógyított depressziót, magas vérnyomást, szorongást, skizofréniát, idegi problémákat, traumákat, pajzsmirigy-alulműködést, vitaminhiányt, bántalmazottságból származó problémákat, kényszerbetegséget, valamint segített klienseinek leszokni a dohányzásról. Olyan életet veszélyeztető állapotokat is sikeresen kezelt, mint például a rák.

A világot járva sokféle elismert gyógyító technikát sajátított el, valamint az ősi Shiva meditációkat mindenki számára hozzáférhetővé tette.

Suneha Kant Kaul

Suneha Kant Kaul

Suneha Kaul Mester, a pszichológia és a gyógyítás szakértője, különösen az energia-gyógyítás mestere. Rendelkezik az azonnali gyógyítás mágikus ajándékával, amivel a Földön csak kevés ember. Ő a világ legtehetségesebb gyógyítója, terapeutája és személyi trénere, NLP trénere. Az a tudás, amit az energiakezelés dinamikájáról szerzett, kevés embernek van a birtokában a világon. Fiatal és korszerű technikákat hoz a gyógyításba az ősi bölcsesség mellé. Olyan erőteljes és tiszta gyógyító energiával rendelkezik, aminek a hatására az emberek pusztán a jelenlétében jobban érzik magukat. Világszerte több száz és ezer embert gyógyított meg a fizikai fájdalomtól, egészségügyi problémáktól és kapcsolati problémáktól. Igazi áldás tanulni tőle, vagy a kezelésében részesülni. A tanítványai szerint ugyanannyira együttérző, tiszta, egyszerű, mint amilyen erőtjeljes.